top of page

HOME         WAT IS IPL?        WERKT SMOOTHSKIN?         EIGENSCHAPPEN          SMOOTHSKIN MEN        VRAGEN 

 

 

 

 

 

 

PERMANENTE HAARREDUCTIE 

 

De SmoothSkin Gold heeft bewezen door klinische studies dat er al na 3 behandelingen merkbare haarvermindering verwacht kan worden. Voor het beste resultaat raden wij aan 12 weken lang elke week één behandeling te ondergaan. Vervolgens hoeft u slechts één keer per maand een onderhoudsbehandeling uit te voeren. Men heeft bewezen dat dit de beste remedie is voor permanente haarreductie. Neem een ​​kijkje op onze pagina met voor en na foto's .

 

 

PERFECTE HUID  

 

SmoothSkin Gold is gemaakt voor een mooie haarvrije huid. We dromen allemaal van een perfecte vlekkeloze huid en door het gebruik van SmoothSkin Gold is bewezen dat de huid er gladder en gezonder door gaat voelen. Het is tijd om te beginnen met de behandeling van ongewenste haartjes, zodat u deze ultieme gladheid kunt ervaren.

82 % van de SmoothSkin Gold gebruikers hebben aangegeven dat de huid na behandeling veel gladder voelde en er mooier uit ging zien.

 

 

ONGELOOFLIJKE RESULTATEN

 

SmoothSkin Gold levert ongelooflijke resultaten. U hoeft slechts één keer per week te behandelen voor de duur van 12 weken om permanente haarreductie te ervaren. Hier een aantal resultaten van onze gebruikers. Ze merkten na hun kuur van 12 weken zichtbare resultaten. 94% ervaarde merkbaar permanente haarreductie, 92% beoordeelde de hoeveelheid haarvermindering als uitstekend/zeer goed/goed. 96% zou de Smoothskin aanbevelen aan een kennis of vriend.

 

 

RESULTATEN

bottom of page