top of page

HOME         WAT IS IPL?        WERKT SMOOTHSKIN?         EIGENSCHAPPEN            SMOOTHSKIN MEN          VRAGEN 

 

 

 

 

 

 

HOE WERKT IPL ?

 

 

SmoothSkin Gold is ontworpen om de cyclus van de haargroei te doorbreken.

 

1. De lichtenergie wordt overgedragen via het huidoppervlak en

    wordt geabsorbeerd door de melanine in de haarschacht.

2. De geabsorbeerde lichtenergie wordt omgezet in warmte

    ( onder het oppervlak van de huid)  in het haarzakje

    waardoor verdere groei uitgeschakeld wordt.  

3. Behandelde haren  vallen van nature uit in de loop van een

    paar dagen tot 1-2 weken .

 

BEHANDELINGEN

 

Haar is voor iedereen anders. Er is verschil van kleur, dikte en hoeveelheid. Dit zal betekenen dat sommige mensen sneller resultaten zien dan anderen en dit is merkbaar in verschillende stadia's van de behandelingen. Afhankelijk van welke gebieden u behandeld kan de  tijd variëren, maar uiteindelijk zal de SmoothSkin Gold voor iedereen hetzelfde resultaat opleveren. Het blijft de snelste thuisoplossing als het gaat om permanente haarreductie.

 

 

Is het geschikt voor mij?

 

Door zijn unieke detect en instel systeem is de SmoothSkin Gold geschikt voor iedereen, behalve de donkerste huidtinten.

Ons apparaat selecteert automatisch de juiste instelling voor u en het geeft een accurate gepersonaliseerde behandeling. U doet het werk en de Smoothskin gold zorgt voor een eenvoudige en ongecompliceerde werking.* Wij adviseren wel voor aanvang de volledige bijgeleverde handleiding te lezen. Dit voor uw eigen veiligheid. SmoothSkin Gold wordt niet aanbevolen voor gebruik op rood, grijs of zeer lichte (blonde) haren.

geschiktt

Donkere huidskleur

 

De donkere huidskleur bevat meer melanine, waardoor deze meer van de lichtenergie kan absorberen. Daarom is het belangrijk de Smoothskin goed op de huid te plaatsen. De speciale Detect en Set -functie zorgt voor een maximale veiligheid door het meten van huidtinten in 10 levels. Bij de lichtste huidskleur zullen alle witte ledlampjes aan weerszijden van de Smoothskin tijdens de behandeling oplichten. Bij een donkere huidskleur zullen er minder ledlampjes gaan branden, echter is de huid nog steeds geschikt om te behandelen. Voor huidtinten die te donker zijn om te behandelen, zal het apparaat rood oplichten en kan het niet worden geactiveerd. Advies zou zijn om bij uw salon, winkel of verkooppunt een test uit te voeren, zodat u zekerheid heeft of het apparaat voor u geschikt is.

 

WAT IS IPL

GENTLE MODE

 

Wanneer u voor het eerst gebruik maakt van IPL,  kan het een ongewone ervaring zijn. U zult snel vertrouwd raken met IPL flitsen, maar om de behandelingen zo comfortabel mogelijk te maken hebben we een Gentle mode gemaakt. Voor de dunnere huid is dit een aangename functie, waardoor u ook op die plekken een pijnloze behandeling ondergaat. 

Continu een mooie haarvrije huid

bottom of page