B-Kettner          Visoclean         VisoVibe        VisoRelax         VisoRenew   

Regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie in het bovenvlak gebied, vermindert de zwelling en verkleuring van de huid en verzacht fijne lijntjes en rimpels. Het beste resultaat ontstaat door de combinatie van de VisoRelax met het bijgeleverde oogserum van B.Kettner, Een lotion die is gebaseerd op een speciaal mengsel van jojobaolie, vitamine A, calcium PCA en andere plantaardige ingrediënten.

 

Bekroond met de prestigieuze red dot design award 2016.

De huid rond de ogen is bijzonder dun en gevoelig en daarom is speciale zorg vereist. Samen met cosmetica specialist B.Kettner is een speciale techniek ontwikkeld die de problematiek van de huid rond de ogen weet aan te pakken. Buiten het verrassende resultaat na behandeling met de VisoRelax, is het ook nog eens een zeer aangename en ontspannende behandeling.

VisoRelax werkt op basis van microstroom technologie. Dat zijn elektrische pulsen met een extreem lage frequentie. Deze nauwelijks waarneembare trillingen imiteren de bio-elektrische stromen in het lichaam, zodat de productie van collageen en de brandstofcel adenosine trifosfaat (ATP) toeneemt. De ergonomisch ontworpen VisoRelax wordt gebruikt op de bovenste wangen en produceert een aangename warmte van 38 graden celcius.

Na enkele minuten verzacht het de vermoeide ogen.

Assortiment                                             Advies & informatie                                       Over HBC                                                 Contact 

 

Media                                       FAQ's                                     Contact 

 

 

Beauty is for everyone

Copyright © 2015 Holland Beauty Company.  Alle rechten voorbehouden.

T. 0768871157   |  Outside NL +31768871157

E. info@hollandbeautycompany.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KvK 63493276

BTW NL855259590B01

IBAN NL34RABO0304544523

Beiaard 1, 4876 CA Etten-leur 

The Netherlands