top of page

BIJZONDERHEDEN OP EEN RIJ:

- speciale borstel bescherming

 

- 360 Aura Clean Halo Lamp

 

- Pathogeen verwijdering doodt

  meer dan 99,9 % van de bacteriën

 

- Borstel droogsysteem

 

- Tot 40.000 pulsen per minuut

 

- Geavanceerde elektronische

  regelaar, 2 borstel modes

 

- Twee minuten timer voor de

  aanbevolen poetstijd

 

- Interval alert voor verandering van de zones

- Wordt geleverd met 3 opzetborstels

- Oplichtbaar logo wit (laden) Blauw (UV/C reiniging)

 

De Aura Clean tandenborstel zorgt voor een uitzonderlijke reiniging om tanden witter te maken met behulp van state of the art sonische technologie in twee gemakkelijk bedienbare reinigings-modes, professioneel en gevoelig.

De Aura Clean tandenborstel begint met zijn unieke functie in het Basis Station van de Aura Clean. In het midden van het station zit een  UV - C Halolamp.  De Halolamp is een ring van UV/C licht en doodt 99,9 % van alle bacteriën en virussen. De borstel gaat ondersteboven met het handvat naar boven gericht in het reinigingsstation en zorgt niet alleen dat de borstelkop wordt beschermd maar wordt na elke poetsbeurt schoongemaakt en ontdaan van alle bacteriën.  

 

Wanneer de borstel in het station geplaatst is, wordt deze gedroogd, zodat bacteriën geen kans meer krijgen. Daarnaast wordt de sonische tandenborstel inductief opgeladen. Het Aura Clean System zorgt voor het reinigen, drogen en opladen als onderdeel van haar routine, waardoor de borstel klaar voor gebruik is voor de volgende schone poetsbeurt. 

 

 

Aura Clean Sonic tandenborstel  

Met zijn twee standen levert de Aura clean tot 40.000 bewegingen per minuut. de twee minuten timer garandeert de aanbevolen poetstijd. Interval alert geeft aan welke zones u kunt behandelen. De Aura clean sonische tandenborstel is waterdicht dus perfect voor het gebruik in de douche of in bad.

Sonische tandenborstel & Reinigingsstation 

UV/C reiniging                                   Borstel drogen                             tandenborstel opladen

'S WERELDS SCHOONSTE TANDENBORSTEL
bottom of page