top of page

THE ART OF CLEAN

Wat maakt de TAO Aura Clean zo speciaal:

- speciale borstelbescherming

 

- 360 Aura Clean Halo Lamp

 

- Pathogeen verwijdering doodt

  meer dan 99,9 % van de bacteriën

 

- borstel droogsysteem

 

- Tot 40.000 pulsen per minuut

 

- Geavanceerde elektronische

   regelaar, 2 borstel modes

 

- Twee minuten timer voor de

   aanbevolen poetstijd

 

- Interval alert voor verandering van de zones

 

Sonische tandenborstel & Reinigingsstation 

UV/C reiniging                                   Borstel drogen                             tandenborstel opladen

'S WERELDS EERSTE SCHOONSTE TANDENBORSTEL

Orbital gezichtsborstel & reinigings station 

Wat maakt de TAO borstel zo speciaal:

- speciale borstel bescherming

 

- 360 Aura Clean Halo Lamp

 

- Pathogeen verwijdering doodt

  meer dan 99,9 % van de bacteriën

 

- Borstel droogsysteem

 

- Uniek roterend systeem 1minuut gebruik

 

- Geavanceerde elektronische

   modes, exfolieer stand met Orbital action borstel

 

- Te gebruiken in douche en bad IPX-8

 

- Interval alert voor verandering van de zones

 

direct kopen

WIST U DIT?

De wetenschappers hebben ontdekt dat er meer dan 10 miljoen bacteriën leven op een enkele tandenborstel. Dat is net zoveel als op een toiletborstel. WC bacteriën en tandenborstels hebben direct contact vanwege het verdampte toiletwater wat zich in de lucht van uw badkamer verspreidt. De kans op verontreiniging is nog groter wanneer  uw badkamer slecht geventileerd wordt. Tandenborstels kunnen besmet raken in minder dan een week tot een maand na het eerste gebruik en bevatten verschillende gevaarlijke bacteriën. De onderstaande bacteriën zijn aangetroffen op tandenborstels.

 

 

Influenzavirus

Griepvirus, vaak te vinden op tandenborstels, is een ziekte veroorzaakt door virussen welke RNA zuur als hun genetisch materiaal hebben. Deze infecteren de luchtwegen. Griep symptomen zijn koorts, hoesten, hoofdpijn en vermoeidheid. Sommige mensen ontwikkelen een zere keel, braken en diarree. 

Herpes Simplex ik

het Herpes simplex virus ik (HSVI) veroorzaakt een infectie die invloed kan hebben op de mond, gezicht en huid. Veel mensen kunnen het virus zonder symptomen hebben, maar voor sommige, blaren (koortsblaasjes of koorts blaren genoemd) worden zichtbaar in de buurt van het gebied waar het virus het lichaam in komt. In het geval van een tandenborstel betekent dit in en rond de mond. Herpes infecties hebben om zich eens per maand te openbaren.

Streptokokken bacteriën

Streptokokken infecties variëren van mild tot ernstig, met als meest voorkomende klacht, een zere keel. Volgens Medicine Net zijn er meer dan twintig soorten van streptokokken bacteriën, maar groep A, op het gebied van de huid en keel, is de meest voorkomende op de tandenborstel. Dit type veroorzaakt keelklachten en kleine huidinfecties zoals impetigo. Type A kan meer ernstige problemen veroorzaken wanneer deze verder in het lichaam binnendringt, zoals in uw bloed en kan vervolgens leiden tot meningitis of longontsteking.

Stafylokokken bacteriën

Stafylokokken bacteriën veroorzaken abcessen, steenpuisten en huidinfecties. De meeste stafylokokken bacteriën zijn resistent tegen antibiotica, waardoor ze moeilijk te behandelen zijn.

E. Coli

E. coli (Escherichia coli) is een bacterie die meestal te vinden is in de darmen. Het is niet schadelijk wanneer deze binnen de darmen blijft, echter eenmaal buiten kan de E. coli bacterie ziektes verspreiden. De E. coli kan worden overgedragen naar andere personen via de uitwerpselen en dit is hoe het eindigt op uw tandenborstel. Symptomen van E. coli-infecties zijn bloederige diarree, ernstige pijn in de onderbuik en koorts.

Candida Albicans

Candida albicans is een gist die leeft in de mond, keel, darmen/darmkanaal en urinewegen. Dit wordt beschouwd als een normaal onderdeel van de organismen in ons lagere spijsverteringskanaal. Een gezond immuunsysteem houdt de groei van gist in toom en candida veroorzaakt geen symptomen. Maar volgens Pediatric tandheelkundige gezondheid, kan dit in geval van een zwak immuunsysteem, leiden tot spruw. Het candida virus kan prima gedijen in de perfecte omgeving die uw tandenborstel biedt. Het kan leiden tot veel ziekten gekenmerkt door een aantal symptomen, zoals neusverstopping, blaren in de mond, zere keel of buikpijn, duizeligheid, vermoeidheid en wisselende stemmingen.

Colibacteriën

Coliforme bacteriën gevonden op uw tandenborstel zijn meestal afkomstig van fecale stoffen. De aanwezigheid van deze bacterie is op zich niet schadelijk, maar wanneer fecale colibacteriën worden gevonden, betekent dit dat u waarschijnlijk andere ziekte-veroorzakende organismen bij u draagt.

Waardoor tandenborstel besmetting wordt voorkomen

Om besmetting van de tandenborstel te voorkomen, raadt Pediatric tandheelkundige gezondheid aan om uw tandenborstel elke 3 maanden te vervangen. Als iemand in uw huis ziek wordt, vervang dan alle tandenborstels zo spoedig mogelijk. Plaats tandenborstels in een goed geventileerde ruimte en nooit op een afgesloten plaats. U kunt tandenborstels reinigen door ze mee te laten draaien in de vaatwasser.

bacteriën na één poetsbeurt
bottom of page