Don't mess

with me

SKULLSHAVER

De Skullshaver Bald Eagle is het eerste scheerapparaat speciaal voor de man met een kaal hoofd. Daarnaast kan elke man genieten van dit gemakkelijke scheersysteem.

Het ontwerp van de handgreep is superieur, gebruikers kunnen gemakkelijk hun kale hoofd hiermee scheren. Vanwege de flexibele scheerkoppen en het ergonomisch design zijn de contouren van het hoofd totaal geen probleem. Tevens kan het worden gebruikt voor het scheren van andere lichaamsdelen zoals het gezicht en benen enz. Bald Eagle Shaver biedt een aantal opvallende kenmerken wat het het meest unieke elektrische scheerapparaat voor mannen op de markt maakt.

Omdat de vrouw heel vaak het scheerapparaat wilde gebruiken en er ontzettend veel vraag is geweest van "komt er ook nog een damesversie op de markt" is er besloten om een speciaal vormgegeven versie op de markt te brengen en dit met veel succes! De Butterfly roze is momenteel één van de meest verkochte scheerapparaten in de wereld. Een geheel andere ervaring als bijvoorbeeld het epileer apparaat welke ruimschoots op de markt aanwezig zijn. Deze ervaring is ongelooflijk. Geen pijn, geen irritaties en ontzettend gemakkelijk in de handpalm en tussen de vingers vast te houden voor optimaal gebruikersgemak.  Ervaar deze ervaring en kies voor de Butterfly!

Skull shaver Bald Eagle
Skull shaver Butterfly 

Assortiment                                             Advies & informatie                                       Over HBC                                                 Contact 

 

Media                                       FAQ's                                     Contact 

 

 

Beauty is for everyone

Copyright © 2015 Holland Beauty Company.  Alle rechten voorbehouden.

T. 0768871157   |  Outside NL +31768871157

E. info@hollandbeautycompany.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KvK 63493276

BTW NL855259590B01

IBAN NL34RABO0304544523

Beiaard 1, 4876 CA Etten-leur 

The Netherlands