top of page
private-label-cosmetics-HBC.jpg
Private+Label+Logotype.jpg

c u s t o m i z e d  p r o d u c t s

Welkom bij Holland Beauty Company

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van uw eigen merk cosmetica, en verzorgingsproducten voor gelaat, lichaam en haar.
Onze passie voor hoogwaardige cosmetica, gevoel voor esthetiek en onze know-how stelt ons in staat om unieke producten te ontwikkelen.
Wat maakt ons anders dan de rest? Ons toegewijde team stopt niet bij het produceren van een product.
Een samenwerking met Holland Beauty Company betekent tevens persoonlijk contact, het delen van onze kennis op ieder gebied – alles om uw eigen merk een succes te maken.
Ook gaan wij verder dan menigeen op het gebied van uw branding en marketing. Zo verzorgen wij alles van promotiematerialen tot aan draagtasjes of geurkaarsen…alles voorzien van uw merk!

Uniek concept

Ons concept bestaat uit flexibiliteit, creativiteit en de bijna ongelimiteerde mogelijkheden van wat wij kunnen ontwikkelen op het gebied van cosmetica.
U kunt starten vanaf slechts 12 stuks per product. Hierbij kunt u kiezen uit onze standaard formuleringen en verpakkingen.

Er is weinig wat wij niet kunnen realiseren.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

 

 

Wat doen wij?

Bij de productie van kleinere oplages (tot 100 stuks) wordt er doorgaans gebruikt gemaakt van een standaard formulering en standaard verpakking.
Vanaf 100 stuks produceren wij tevens niet-standaard en eigen formuleringen. Ook kunnen wij vanaf deze oplage veel verschillende primaire verpakkingen aanbieden.
En dat is niet alles. Onze full-service formule biedt meer dan alleen cosmetica. Wij leveren een totaal concept, van luxe draagtasjes tot heerlijke geurkaarsen met uw eigen merk.

 

Uw eigen formulering…

Zoekt u iets speciaals? Inmiddels ontwikkelden wij vele producten volgens speciale wensen van de klant.
Dit kan al vanaf 100 stuks. Wij zijn bekend met alle mogelijkheden, regelgeving en de laatste cosmetische technologie, en ontwikkelen op deze manier een uniek product van hoge kwaliteit.

Portfolio cosmetica

Ons portfolio omvat o.a. huidverzorging, zoals crèmes, serums, reiniging en speciale verzorging. Wij ontwikkelen zowel biologische als conventionele cosmetica op natuurbasis.
Tevens produceren wij speciale producten voor de behandeling van acne. Tevens ontwikkelen wij ook producten voor heren.
Voor professionele behandelingen leveren wij verschillende glycolzuur peelings en salicylzuur peeling, met de daarbij behorende behandelproducten.
Voor hoog-gedoseerde producten leveren wij speciale ampullen en one-dose capsules met een direct zichtbaar effect.
Zonbescherming is een musthave, wij leveren een Anti-Aging Cream spf-30 en zelfs spf-50+ (UVA en UVB), deze luxe crèmes zijn niet “gewoon” een zonnebrand, maar een effectieve beschermer tegen huidveroudering door UV straling.

 

Haarverzorging

Naast de bekende producten als shampoo en conditioner leveren wij tevens producten zoals barbershop pommade en droogshampoo.

 

Lichaam en wellness

Wij ontwikkelen lichaamsverzorging zoals body butter, body lotion, douchegel en body crème.
Maar ook contour verstevigende slimming gel en handcrème, voetcrème en aromatherapie zit ins ons portfolio.
Producten voor sauna, massage en hamam kunnen wij tevens leveren – ook in grootverpakking. Denk hierbij aan massageolie, body scrub of pakkingen.

 

Grootverpakkingen (bulks)

Het leveren in grootverpakkingen is voor ons geen probleem. Wij leveren producten in salonverpakking (voor in de cabine), maar ook grotere bulks zijn geen enkel probleem.

 

 

 

 

 

Private-label-packaging-cosmetics-airles
bottom of page