HBC BLOGGER

Recent Posts

Homemade Neem gezichtsmasker


Het was vandaag weer tijd voor een heerlijk, relaxend maskertje.Omdat ik dol ben op Indische organic beauty producten als Kurkuma (Turmeric) poeder en Alma poeder heb ik vandaag een Neem gezichtsmasker gemaakt.

Allereerst heb ik mijn gezicht behandelt met de nieuwste Riiviva microdermabrasie.

Terug naar Mijn lekkere masker!

Neem is een boomsoort wat in India en Zuid-oost Azie groeit. De Neemboom is erg populair wegens haar helende eigenschappen voor de huid. Het houd de huid gezond en jong, het verzorgt de droge huid, het verwijdert huid-poriën en mee-eters, en het bestrijdt huidontstekingen als acne of eczeem. Om de gezichtsmasker te maken heb je niet specifiek de producten nodig die ik gebruikt heb. Je kan ook gewoon simpel water gebruiken met wat neem poeder en dit aanbrengen op je huid!

De ingrediënten die ik gebruikt heb voor mijn Neem gezichtsmasker:

- 1 tl Neem poeder - 1 tl yoghurt - 1 tl honing Het is super easy! Je mengt alle ingrediënten goed samen tot een dikke substantie. De masker ruikt een beetje aarde achtig met een vleugje zoetigheid van de honing, best lekker!!

e masker breng je aan op je gezicht en laat het 20 tot 30 minuten inwerken. Spoel daarna je gezicht af met lauwwarm water en dep het droog met een handdoek. Ik merkte gelijk verschil!! Mijn huid voelt ENORM zacht en schoon aan. Ook zag mijn huid er fris en opgewekt uit! Ik ben enorm blij met de Neem poeder en ik ga het zeker weten vaker gebruiken!! Ladies, dit is echt een aanrader, je zult versteld staan van het resultaat!:)


Archive

Assortiment                                             Advies & informatie                                       Over HBC                                                 Contact 

 

Media                                       FAQ's                                     Contact 

 

 

Beauty is for everyone

Copyright © 2015 Holland Beauty Company.  Alle rechten voorbehouden.

T. 0768871157   |  Outside NL +31768871157

E. info@hollandbeautycompany.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KvK 63493276

BTW NL855259590B01

IBAN NL34RABO0304544523

Beiaard 1, 4876 CA Etten-leur 

The Netherlands