top of page

 

 

Microdermabrasie         Cellulite         Keratosis Pilaris         Acne         Striae        Shop        

home    |    Striae

 

 

Wat is Striae?

 

 

Striae  dat zijn littekens die in gebieden van de uitgerekte zwangere buik vormen. De meeste striae komen voor  als rode of paarse lijnen . Hoewel weinig onderzoek bestaat en meer nodig is qua onderzoek heeft microdermabrasie aangetoond dat het een effectieve behandeling is voor het verminderen van milde striae en de toename verhoogt van collageen.

 

 

Ongeveer 70% van de meisjes in de leeftijdsgroep van

10-16 jaar heeft er last van, terwijl 40% van de jongens

in de leeftijdsgroep van 14-20 jaar er problemen mee

heeft. Ongeveer 50% van de zwangeren ontwikkelt striae

gedurende de zwangerschap, meestal tussen de zesde

en zevende maand.

 

 

 

 

 

 

Striae en vernieuwing?

 

 

 

Re-engineerde diamanten opzetstukken maken de ongelijke contouren van de huid nog comfortabeler. Microdermabrasie is al lang een populaire methode voor de oppervlakkige huidvernieuwing. Omdat de schurende grove diamanten korrel rustig over de huidoppervlakte gaat, wordt de oppervlakkige laag van de huid (hoornlaag) voorzichtig verwijderd. De dode en losse huidcellen worden opgezogen door de Riiviva en in een filter opgezogen. Deze schurende resurfacing (vernieuwing van het oppervlak)  heeft aangetoond dat het een remodelerend effect heeft op de huid. Lichte vormen van Striae worden daardoor erg verminderd en zullen daardoor minder opvallen.

 

 

 

 

Anchor 9

 

 

Striae behandelings cremé

 

 

Striae behandelings cremé, met alleen de beste ingrediënten. Deze unieke formule is speciaal ontworpen met het doel, verbeteren van striae en voor het gladmaken en het hydrateren van de huid . Het is Parabenen-vrij met actieve peptiden. Deze formule geeft een veel gladder en frisser gevoel na de behandeling met de Riiviva. Bij het Striae pakket is deze cremé al aanwezig, uiteraard is deze ook los te verkrijgen in onze shop.

 

 

 

 

 

 

Diamanten opzetstukken

voor littekens?

 

 

De Riiviva maakt gebruik van natuurlijke diamanten die zijn gebonden aan een roestvrij stalen kleine cylinder. Onze Striae opzetstukken (tips) zijn uniek in hun grootte en grofheid. Hun grootte is optimaal om daardoor zo groot mogelijke oppervlakte te vernieuwen. Ze zijn leverbaar in 2 versies van grofheid (Grof en Extra Grof). We raden altijd aan te beginnen met de lagere grofheid en op een lagere vacuüminstelling tot uw huid zich heeft aangepast aan de behandeling. Zodra u vertrouwd bent met de behandeling en de huid gewend is geraakt aan de grofheid van het opzetstuk en het vacuüm systeem, kun je steeds grover gaan.

 

 

 

 

 

 

De echte resultaten?

 

 

 

We zullen regelmatig voor en na foto's plaatsen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de Riiviva Microdermabrasie. Deze foto is van een recente klinische test die we uitgevoerd hebben met 25 proefpersonen . We voerden een 5 minuten durende behandeling bij iedere patiënt 1x per week gedurende 6 weken. Dit zijn mensen met echte tastbare resultaten. De foto's worden geplaatst op onze site "zoals ze zijn" er is niets gebruikt zoals bijvoorbeeld Photoshop. Dit zijn echte foto´s van mensen die erg tevreden zijn over de resultaten van Riiviva microdermabrasie.

 

 

 

 

 

 

Riiviva microdermabrasie tegen Striae?

 

 

Riiviva microdermabrasie  is ontworpen met behulp van de dezelfde principes als professionele microdermabrasie systemen en levert zeer professionele resultaten thuis . Met vervangbare diamanten opzetstukken  voor het gezicht en lichaam en 3 niveaus van zuigkracht, je optimaal in controle bent van uw behandeling. We hebben het mogelijk gemaakt om een betaalbare oplossing te bieden en te genieten van dezelfde wekelijkse schoonheid en anti-aging behandelingen als beroemdheden.

 

 

 

 

bottom of page