top of page

home    |    cellulite

Wat is Cellulite ? 

 

 

Cellulite is een lelijke, bobbelige huid met kuiltjes, ook wel bekend als "sinaasappelhuid". Cellulitis bestaat uit vetophopingen die vooral op de heupen, dijen en billen ontstaan. Cellulite is één van de meest beschamende en verontrustende huid voor vrouwen. 90 % van de vrouwen boven de 14 jaar, ongeacht hun gewicht of grootte, worden beïnvloed door dit probleem.

 

Wat is Cellulitis ?

 

Cellulite is niet te vergelijken met cellulitis. Cellulitis is een 

bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid. Cellulitis begint meestal op een klein gebied van een kwetsbare huid, waarna zwelling en roodheid zich verspreidt naar de aangrenzende huid. Als dit rode gebied begint te vergroten heeft de getroffen persoon koorts ,soms met koude rillingen en zweterigheid en gezwollen lymfeklieren in de buurt op het gebied van geïnfecteerde huid.

Zo nu weten jullie het verschil tussen Cellulitis en Cellulite.

 

Riiviva microdermabrasie heeft een prachtige oplossing voor Cellulite.

 

 

 

 

Wat zijn de oorzaken cellulite ?

 

Cellulite is vet gevangen door een netwerk van bindweefselvezels.

Het vet onder de lederhuid is bij vrouwen opgebouwd uit ‘steunpilaren’, waarop de huidlaag rust. Cellulite veranderd de structuur van het vet waardoor deze niet meer in balans is. Dit heeft als gevolg dat de buitenlaag ruw en stug wordt. Een ongewenst verschijnsel voor een groot aantal vrouwen en bovendien een zeer hardnekkig probleem. Helaas komt cellulite steeds vaker voor. Er is behoorlijk veel onderzoek gedaan naar dit probleem en in de medische tijdschriften leest men vaak hoe zuig- en mechanische massage effectief is en ontspant, dit geeft slechts een tijdelijk effect. Riiviva cellulite is ontworpen om een ​​betaalbare (nog tijdelijke ) oplossing voor dit zeer grote probleem bij vrouwen en mannen te bieden. Omdat de Riiviva in combinatie met de speciale cellulite tip vaak gebruikt mag worden, geeft u de cellulite minder kans om weer zichtbaar te worden.

 

 

 

 

 

Cellulite behandelingen

die werken.

 

Medische professionals, wetenschappers en onderzoekers zijn het erover eens dat er geen remedie bestaat voor cellulite. Dit betekent dat de aanpak van cellulite "onderhoud" vereist. De huidige keuzes voor cellulite onderhoud zijn:

 

Cellulaze (€ 7,000-9,000 per te behandelen gebied). Dit is een chirurgische procedure die onder andere de verbindende vezels neutraliseerd  (zogenaamde Septum). Deze procedure krijgt wel als bijwerking een hoge mate van zwelling, het dragen van een compressie kledingstuk voor enkele weken en let op, je praat wel over een aardig bedrag.

 

Velasmooth / Smoothshapes / LPG (€ 2.000-3.000 per behandeld gebied). Deze behandeling wordt uitgevoerd in een medische spa of in een operatiekamer. Allereerst moet je een afspraak maken, het rijden naar de kliniek, wachten in een ontvangstruimte, het aantrekken van een beschermende full body kledingstuk en dan een 1 uur durende behandeling. Deze kuur 12-16 keer herhalen. Kost ontzettend veel tijd en uiteraard geld.

 

Riiviva Cellulite vanaf (€ 299,00) voor onbeperkt behandelen). Je kunt het zo vaak doen als je wilt en in je eigen huis. Riiviva Cellulite is geregistreerd onder de FDA-richtlijnen en CE gekeurd als een apparaat dat tijdelijk de verschijning van cellulite verminderd en de omtrek waar cellulite wordt behandeld wordt geminimaliseerd.

Riiviva voor cellulite

Rol het  cellulite hulpstuk over de huid  voor/achteruit of met cirkelvormige bewegingen met behoud van voortdurend contact met de huid. Je moet een zuigend en druk effect voelen op de huid. Je zou een "roodachtige" of "roze" lijn kunnen zien  na iedere streep of beweging op de huid. Die rode of roze lijnen verdwijnen na een paar minuten, maar tonen het effect van deze mechanische massage en stretching van het bindweefsel welke plaatsvindt. Wij raden een licht agressieve beweging aan met constant contact met de huid om het beste effect van de behandeling te realiseren.

 

 

 

Waarom zuig en mechanisch?

 

25 jaar en 100 klinische studies bevestigen dat de combinatie van zuig- en mechanische massage effect heeft op cellulite en het verminderen van de omtrek van het vetweefsel ter plaatse van het behandelde gebied van de huid, waar de cellulite aanwezig is.

De combinatie van zuig- en mechanische stimulatie wordt regelmatig getoond aan de omtrek van de dij door lipolyse (vetreductie) en cellulite zal daardoor aanzienlijk verminderen.

Door de werking van zuig- en mechanische massage kan men het bindweefsel (septum) rekken. Het Riiviva Cellulite-gepatenteerd 360 LIFT hulpstuk haalt de spanning van de ankerpunten en helpt tot een betere doorbloeding van de huid.  

 

 

 

Innovatie en design.

 

Riiviva was het eerste bedrijf wat een draagbaar en oplaadbaar microdermabrasie apparaat met vervangbare diamanten hulpstukken op de markt bracht, met klinische kwaliteit. Dat maakt Riiviva innoverend en baanbrekend en kunnen we wellicht nog veel meer vernieuwing van hulpzame opzetstukken verwachten.

Anchor 2

 

 

Microdermabrasie         Cellulite         Keratosis Pilaris         Acné         Striae        Shop        

bottom of page