TANNING TIPS

 • 1. Het is veiliger voor je huid:

  Zelfbruiners zijn veel beter voor je huid dan de schadelijke UV-stralen van de zon of de zonnebank! Het is normaal dat je graag eens een zongebruind kleurtje hebt, maar ga voor de veiligere alternatieven. Het is niet langer nodig om je huid bloot te stellen aan schadelijke straling om een tan te krijgen.

 • 2. Je huid wordt er zelfs beter van:

  De zelfbruiners van MineTan hebben een verrijkte formule die je huid voedt met vitamines en antioxidanten. Ze zijn niet alleen veiliger voor je huid, maar ze hydrateren en verzachten ook je huid.

 • 3. Je krijgt snel een bruin kleurtje:

  In slechts één uur heb je een stralende bruine huid. Nog sneller of makkelijker kan niet, toch? Zelfbruiners zijn op die manier heel handig als je weinig tijd hebt of nog last-minute je teint wat wil bijwerken.

 • 4. Je bepaalt zelf hoe bruin je wordt:

  Door met de inwerkingstijd van je MineTan-zelfbruiner te experimenteren, bepaal je zelf hoe bruin je wordt. Laat de foam 1 uur inwerken voor het meest natuurlijke resultaat. Maar laat de foam gerust 3 uur (of langer) inwerken voor een prachtige, bruine teint!

 • 5. Je tanden zien er witter uit:

  Met je mooie MineTan-huidskleur zien je tanden er ook meteen witter uit! Je creëert immers een groter contrast tussen de kleur van je huid en de kleur van je tanden. Twee vliegen in één klap!

 • 6. Je lichaam ziet er slanker uit:

  Dríe vliegen in één klap! Een bruin kleurtje helpt om imperfecties te verbergen en er instant slanker uit te zien. Een tan creëert immers schaduwen op alle juiste plaatsen. Zo voel jij je nog zelfverzekerder!

 • 7. Je tan is makkelijk te onderhouden:

  Het verkrijgen van je tan is niet alleen makkelijk, ook het onderhouden van je tan vraagt maar weinig moeite. Onderhoud je mooie bruine huidskleur door je lichaam dagelijks in te smeren met een hydraterende bodylotion of met de MineTan 3-in-1 Gradual Tan Lotion.

 • 8. Je bent het hele jaar door mooi bruin:

  Weg zon, weg kleurtje? Niet met MineTan! De zelfbruiners van MineTan zorgen ervoor dat je in elk seizoen kan genieten van een stralend bruine huidskleur!

 • 9. En waarom dan MineTan?

  We gaven hierboven al enkele redenen om voor MineTan te kiezen. Maar nog belangrijker: de foams van MineTan zijn heel makkelijk aan te brengen, leveren volgens de reviews van klanten het beste resultaat op en blijven ook langer mooi dan andere lotions!

 • 10. MineTan heeft verschillende zelfbruiners en tinten om  uit te proberen. Om te ontdekken welke kleur het best bij  jou past, kan je gerust wat experimenteren en eens  afwisselen met andere tinten.