top of page

home    |    microdermabrasie

Hoe microdermabrasie werkt.

 

Microdermabrasie werkt.

Als je niet overtuigd bent, ga dan naar een professionele spa of schoonheidssalon en krijg een reeks van behandelingen. Zodra u bent overtuigd van microdermabrasie, wilt u de enige professionele ware microdermabrasie tool op de markt: Riiviva. Het is de beste investering die u kunt doen voor uw gezondheid en schoonheid.

 

1 serie van 8 behandelingen in een typische spa: 800 tot 1000 EURO

 

1 Riiviva microderm apparaat voor onbeperkt microdermabrasie behandelingen : € 299,00

 

 

 

 

microdermabrasie

behandelingen

 

Naarmate we ouder worden wordt de huid celvernieuwing vertraagt​​, waardoor de huid er dof en ruw uit ziet. Microdermabrasie verwijderd de buitenste laag en polijst de huid met een hoge kwaliteit diamanten hulpstuk. De losgemaakte dode huidcellen worden weggezogen in de filterbus. Deze buitenste laag van de huid resulteert in een gladdere en zachtere textuur. De helderheid van de huid en de droge doffe huid worden zeer verbetert. Je gaat er frisser uitzien en in veel gevallen wordt er gezegd dat je straalt.

 

Microdermabrasie is ontworpen tegen fijne lijntjes en rimpels, zonnevlekken, pigmentvorming, lichte acne en littekens, striae in de volksmond (zwangerschapsstriemen), keratose pilaris  en het verbeteren van een ruwe en bobbelige huid.

Exfolieer en zuigproces.

 

Microdermabrasie is een proces van verwijderen van dodehuid cellen  en zuiging. Als het diamanten hulpstuk over de oppervlakte van de huid komt , zuigt het Riiviva apparaat de afgebladderde en afgestoten huid in de Riiviva. De zuigkracht met schurende werking stimuleert de dermis, waardoor een remodelerings proces bij de huid optreed. Dit proces activeert de productie van zowel collageen als elastine. Aangezien de huid zichzelf hersteld, wordt de huid dikker, gladder en ziet de huid als gevolg daarvan er frisser en beter uit. Riiviva microdermermabrasie  is ontworpen met drie niveaus van zuigkracht (laag, gemiddeld, hoog) de verschillende niveaus van zuigkracht zijn op iedere huid toepasbaar naargelang u er geen last van heeft. Je voelt het beste je eigen huid en daar stel je de Riiviva op in.

klinisch getest

 

Microdermabrasie is een van de meest populaire huidbehandelingen aangeboden in dermatologie klinieken, spa's, en schoonheidssalons vandaag.

1 op de 3 meeste behandelingen in salons zijn microdermabrasie behandelingen.Vijfentwintig jaar onderzoek en klinische studies hebben aangetoond dat de kracht van microdermabrasie een effectieve methode is voor de verfraaiing en behandeling van verschillende huidaandoeningen.

U bent verzekerd van de beste kwaliteit.

 

Roterende ™ Diamanten Technologie

 

Schuren met Diamanten  bestaat al 15 jaar en sinds die tijd is het niet veranderd.

We gingen met onze technici betere diamanten opzetstukken ontwerpen - die kunnen meebewegen met de contouren van de huid en vrij kan draaien terwijl deze over het oppervlakte glijd. Zeg hallo tegen het patenteerde systeem van Riiviva 's met verwisselbare "vrij roterende" diamanten opzetstukken. Wij innoveren op de manier waarop de wereld exfoliëerd .

 

Nieuwe ™ Diamanten opzetstukken 

Een nieuw gepattenteerd design diamanten hulpstukken met een vrije rotatie qua ontwerp en design. Vrije rotatie geeft het voordeel dat het langs de contouren van de huid glijd waardoor u een meer comfortabele behandelingen ervaart.

 

Riiviva Microdermabrasion

Riiviva microderm is ontworpen met behulp van dezelfde principes als professionele microdermabrasie systemen en levert professionele resultaten in huis of gewoon in de badkamer. Met vervangbare diamanten opzetstukken voor het gezicht en lichaam en 3 niveaus van zuigkracht heeft u gegarandeerde controle over uw behandeling. U zult niet teleurgesteld zijn. We hebben het mogelijk en betaalbaar gemaakt om te genieten van dezelfde wekelijkse schoonheid en anti-aging behandelingen als beroemdheden.

 

Gemaakt en ontwikkeld in the USA

Anchor 1

 

 

Microdermabrasie         Cellulite         Keratosis Pilaris         Acné         Striae        Shop        

bottom of page