top of page
Private+Label+Logotype.jpg

c u s t o m i z e d  p r o d u c t s

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom kan ik al vanaf 12 stuks starten?
“Wij zijn een flexibel bedrijf met flexibel instelbare machines. Dit geeft ons de mogelijkheid om kleine aantallen te produceren.Kleine productieruns doen wij in-house, en grotere aantallen worden geproduceerd door onze partner. Op deze manier kunnen wij altijd een goede prijs garanderen.

Ik wil mijn product verpakt in een doosje, is dit mogelijk?
“Ja, wij kunnen doosjes leveren. De minimale afname is 1000 doosjes per product. U kunt ook kiezen voor een vensterdoosje waardoor de fles zichtbaar is. U kunt dan 1 doosje gebruiken voor meerdere verschillende producten. De doosjes worden 100% vooraf in rekening gebracht, de resterende doosjes worden voor u gratis opgeslagen en gebruikt bij toekomstige orders. De kosten van de doosjes worden dus maar 1x in rekening gebracht.
Voor onze standaard flessen hebben wij in de meeste gevallen reeds bestaande stansmessen, u hoeft in dat geval geen extra kosten te betalen voor een stansmes.”

Zijn eigen flesjes/verpakkingen en of eigen formuleringen mogelijk?
“Ja, dit is zeker mogelijk. Hiervoor geldt wel een minimale afname, deze is doorgaans 200 stuks per product. Indien u hierin interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen.”

Waarvoor zijn de registratiekosten bij het CPNP van € 25,00 per product?
“Binnen de EU is er een wettelijke verplichting om alle cosmetica aan te melden bij de centrale voedsel- en waren autoriteit in Brussel, het CPNP. Wij zijn als leverancier verantwoordelijk voor deze registratie en berekenen hiervoor een eenmalige bijdrage van € 25,00 per product. Bij vervolgbestellingen worden deze kosten niet meer in rekening gebracht.”

ice_screenshot_20181010-112220.png
bottom of page