top of page

Onze wimpers

zijn handgemaakt

Hoewel nerts wimpers misschien de huidige rage zijn,

geloven we dat er een betere manier is.

Onze wimpers zijn handgemaakt van 100% zijde

en bieden daardoor een ongeëvenaarde

duurzaamheid en comfort.

WIJ GELOVEN IN
DE DIVERSITEIT VAN SCHOONHEID 

Er is geen "one size fits all" wimper. Vertrouw ons. Elk van onze wimpers is zorgvuldig onderzocht, ontworpen met verschillende oogvormen. Iedere wimper is exclusief gemaakt voor jou!

ONZE WIMPERS

HOELANG

Zijde wimpers hebben veel meer voordelen. Ze zijn licht van gewicht en

houden hun krul beter vast dan hun nertsen en synthetische tegenhangers,

maar ze zijn ook gebouwd om lang mee te gaan.

Je kunt ze tot 25 keer dragen.

WIJ GELOVEN DAT

WANNEER JE ER MOOI  UIT ZIET, VOEL JE JE GOED 

Onze wimpers proberen de natuurlijke schoonheid te verbeteren door realistisch een volume en lengte toe te voegen aan onze innovatieve driedimensionale zijden wimpers, waardoor ze de perfecte optie zijn voor de alledaagse glamour.

Battington zorgt ook voor anderen

ONZE WIMPERS

DOEN MEER!

Battington gelooft in gendergelijkheid en mensenrechten van vrouwen en meisjes over de hele wereld. Ter ondersteuning van onze toewijding gaat een deel van elke verkoop rechtstreeks naar het Global Fund for Women.

A comfortable  lightweight

Eyelash designed 

for the modern women

Sirine Swed is CEO  en de oprichter van Battington wimpers. Sirine hield altijd al van wimpers. De uitdaging  was het vinden van langdurige comfortabele wimpers die je kunt dragen gedurende de dag en die keer op keer hergebruikt kunnen worden. Sirine begon onderzocht te doen naar alternatieven voor nertsen wimpers, en kwam op zijden en 3D zijden wimpers. Ze hield van zijden wimpers van hoe ze eruit zien en hoe comfortabel ze waren. Sirine heeft langer dan 15 jaar  in de farmaceutische industrie gewerkt en nationale merken ontwikkelt . Als  professional begrijpt ze de noodzaak van een snelle en eenvoudige wimper toepassing  die kosteneffectief is en haar vertrouwen nooit heeft verlaten .... zij is om!  Ze is altijd gepassioneerd over mode en stijl, dit heeft geleid tot haar liefde voor de reizen. Sirine en haar man wonen in Colorado met hun 20 maanden oude zoon.

Lilliana Vazquez is creatief directeur van Battington.

Ze is één van de meest bezochte tv-persoonlijkheden in de branche, als gastvrouw, influencer, schoonheidskenner en stijladviseur van de grootste namen in de entertainment industrie. Lilliana is van de dag van vandaag lid van het team NBC waar ze een eigen programma heeft, ze bezoekt iedere week zeer exclusieve villa's die vaak miljoenen waard zijn. Tevens heeft ze een programma "luxe for less"waarbij ze de kijker helpt bij het zoeken van een nieuwe baan. 

 Ze is het geheime wapen van NBC op the red carpet bij The Golden Globes, The Emmy's awards en The Met Gala - die haar ongeëvenaarde toegang tot de heetste trends in Hollywood geeft!

In 2008 lanceerde ze haar blog en volgde het succes van de site op met een bestseller boek, 'The Cheap Chica's Guide to Style: Secrets to Shopping en Looking Chic' in 2013. Recentelijk is haar blog uitgegroeid tot een levensstandaard  ( TheLVGuide.com) voor vrouwen van alle leeftijden met Vazquez als de creatieve kracht. Vazquez is een Texas Girl, haar motto is lang mooi vol haar en grote wimpers!

bottom of page