top of page

home    |    keratosis pilaris

Anchor 3

Wat is Keratosis Pilaris ? 

 

 

Keratosis pilaris, KP ofwel Kippenhuid is een veel voorkomende, erfelijke aandoening en manifesteert zich door de verschijning van ruwe, enigszins rode bultjes op de huid. Wanneer het lichaam overmatig keratine produceert  

(een natuurlijk eiwit in het lichaam), kan de haarfollikel opgesloten worden in de poriën van de huid. Vaak is het een pijnlijke en vervelende huidaandoening. Wereldwijd, bijna

50% van de volwassen bevolking ongeveer 50-80 % van alle jongeren tussen de 15 en 20 jaar hebben KP .

 

 

 

Kippenhuid vernieuwing ? 

 

De meeste behandelingen voor KP zijn vaak vochtinbrengende lotions en crèmes - vaak met veel minder bevredigende resultaten. We hebben fantastische resultaten gezien met behulp van het "grove korrel" diamanten opzetstuk (tip). Wanneer het slijpende opzetstuk (tip) over de huid gaat verwijderd het de bovenste laag van de huid (stratum corneu ) . De dode huidcellen en losse huid worden d.m.v. het vacuümsysteem opgezogen in het Riiviva apparaat. De filter kunt u na enkele behandelingen weggooien en vernieuwen. Hoewel het onderzoek ontbreekt en er weinig bewijs bestaat over de werking van de Riiviva microdermabrasie met de Kiratosis Pilaristip, zijn er toch al ontzettend veel mensen die deze behandeling als succesvol ervaren.

Diamanten opzetstukken 

 

 

Het diamant-opzetstuk voor KP is gemaakt van natuurlijke diamanten op een roestvrijstalen cillinder. Er is keuze tussen 2 uitvoeringen, medium of grof. Wij raden altijd aan te starten met de medium uitvoering en met de laagste instelling op het apparaat. Hierdoor kan uw huid wennen en zich aan gaan passen aan deze behandeling. Zodra u vertrouwd bent met de grofheid en vacuüm van het apparaat kunt na een aantal weken de grovere versie gebruiken. Vaak helpt het om de huid in de tegenovergestelde richting te bewegen (het creëren van strakheid. Het is gewoon een kwestie van oefening, echter zult u altijd resultaat behalen.

Keratosis Pilaris behandelings Cremé 

 

 

De ingrediënten in deze unieke formule, speciaal ontworpen voor de verbetering van KP en voor het gladmaken en hydrateren van de huid, zijn Parabene vrij en bevat AHA complex met Olijfolie extract. Deze formule helpt de huid rustig te worden na behandeling en geeft een gladder gevoel!

 

 

 

 

Riiviva Microdermabrasie voor KP

 

 

Riiviva microdermabrasie is ontworpen met behulp van dezelfde principes als professionele microdermabrasie systemen en levert professionele resultaten thuis. Met vervangbare diamanten opzetstukken voor het gezicht en lichaam en 3 niveaus van zuigkracht om uit kiezen, bent u werkelijk degene die volledig controle heeft over uw huid. We hebben het mogelijk gemaakt om betaalbaar te genieten van dezelfde wekelijkse schoonheid en anti-aging behandelingen als beroemdheden.

 

 

 

 

 

 

Microdermabrasie         Cellulite         Keratosis Pilaris         Acné         Striae        Shop        

bottom of page