top of page

HBC PRO OXYGEN

HBC PRO OXYGEN

“Deze huideigen werkstoffen worden geheel pijnloos en zonder naalden doormiddel van gepulseerde drukinjectie van pure medicinale zuurstof onder een druk van 2,2 bar diep in de huid ingebracht. Het resultaat is verbluffend..” 

—Nottie Hermans

BIO-FOTON ELECTRIC BEHANDELING

BIO-behandeling

Mechanisme:

BIO s handvat heeft een kalmerend, verzachtend en verstevigend effect, kleinere  poriën. Vermindert zwelling die wordt afgescheiden door het proces van metabolisme, en vaatjes en zenuwen worden niet beschadigd.

HBC OXYGEN MACHINE

 

Zuurstofbehandelingen

Spray Oxygen Teratment-functie:

Levert snel en effectief zuurstof en vocht voor de huid, voor een gladde huid, verlichting van de huid, verbetert chlorose level, geen doffe huid meer, maakt de huid frisser en jeugdiger, wit maken vd huid..

 

 

Injecteer de Oxygen Treatment-functie:

door de hoge druk injecteert je zuurstof, activeert de activiteit van huidcellen en verbetert het metabolisme van de huidcellen, anti-aging, bleken, genezen donkere cycli, acne, om de gevoelige huid te verbeteren

Een O2 zuurstofbehandeling voor de huid wordt officieel oxygen therapie genoemd. Met een soort druk-injectie (ook wel osmotische druk genoemd) wordt zuurstof onder druk op de huid gespoten, wat overigens geheel pijnloos is. Het is zelfs een zeer prettig gevoel. De huid wordt als het ware diep gereinigd maar ook wordt de buitenste huidlaag, die voornamelijk uit dode huidcellen bestaat, weggepoetst. Zuurstof en andere werkzame stoffen die in serums zitten dringen door deze behandeling in dieper gelegen huidlagen van het gezicht door en geven de huid daardoor een enorm oppepper. Met een jeugdig uiterlijk, een strakkere huid en minder rimpels tot gevolg. Behandelaars claimen dat deze behandeling geschikt is voor alle huidtypes, voor man en vrouw en dat het ook een positief effect heeft op huid met acne of littekens, rosacea en striae.

Behandelingen

Vind jouw

HBC PRO 

huidexpert

Knop
bottom of page