top of page

HBC PRO HIFU

HBC PRO HIFU

GEZICHT |  LICHAAM  | VAGINA


Wat is HIFU? High Intensity Focused Ultrasound. Een niet invasieve behandeling om wenkbrauwen en doorhangende huid op het gelaat en in de hals certificant te laten liften. Het verbetert lijntjes, rimpels en huidteint. Eindelijk een manier om er goed uit te kunnen blijven zien zonder vervelende operaties. Geen botox of fillers meer nodig! Duurzaam resultaat minimaal 9 maanden, 20 % verbetering is direct na de behandeling zichtbaar 60 % verbetering is zichtbaar na ongeveer 2-3 maanden Hierna werkt de verbetering nog tot 6 maanden na de behandeldatum door. De ultrasone geluidgolven zorgen  voor verstrakking van het weefsel wat hierdoor gestimuleerd wordt om nieuw collageen aan te maken Collageen heeft een liftend effect, waardoor de huid kan verstevigen en ‘verjongen’. 

Deze behandeling kan op meerdere plaatsen op het gezicht en lichaam worden uitgevoerd. Bij een lichaamsbehandeling worden vetcellen afgebroken, dus de contouren van de behandelde gebieden worden duidelijker

VAGINA BEHANDELINGEN

 
Na de behandeling merkbare afname van:
Verkleining, verjonging vaginawand.
* Sertificant versmalling van de vaginawand
 Strakkere vagina die zorgt voor meer seksueel plezier
 
 Schimmelinfecties
terugkerende infecties zoals bij Candida,
* Elimineren van bacteriën en schimmels (candida) 

Vaginale droogheid
De HIFU behandeling stimuleert de nieuwe aanmaak van 
bindweefsel en activeert een optimale doorbloeding.

Urine-incontinentie
* verminderen en verhelpen van incontinentieproblemen.

verminderd chronische vaginitis-droogheid-pijn/aandrang bij het plassen- overmatige drang tot plassen- stimuleert de aanmaak van collageen, de spierlaag wordt hierdoor sterker van de vaginale spieren.

Vaginawand wordt smaller waardoor voor beide partners de intimiteit verbeterd wordt.  

bottom of page