ultra

Met ultrasone energie breng je je huid in een optimale conditie waardoor je huid er jong energiek uitziet.
De ultrasone gezichtsbehandeling: activeert de bloedcirculatie, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid. Rimpels worden tegengegaan en de huid blijft er jonger uitzien. 
Ultrasound, zoals bekend van echoscopie, introduceert hoog frequente mechanische pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedingsingrediënten, via een serum worden ingeluisd, een serum kan daardoor veel dieper doordringen in de huid.

Met name geschikt voor:

 

  • Verouderde huid, huid met rimpeltjes

  • Verslapte of vermoeide huid

  • Couperose en gevoelige huid

  • Gestreste en vale huid

  • Huid die een echte oppepper nodig heeft

 

Al zichtbaar resultaat bij de eerste behandeling!

Een zeer aangename en ontspannende behandeling die reeds na één behandeling een duidelijk zichtbaar resultaat geeft!
Ultrageluid kan tevens prima worden ingezet na een behandeling met microdermabrasie.
Geschikt voor alle huidcondities.

 LEVERBAAR 1e kwartaal 2016 

pure
sonisch
travel
sonisch
mini
rotatie
ultra
ultrasonisch
 

Blauw en rood licht als veilig alternatief bij acne

 

Hoe doodt blauw licht bacteriën?

Acnebacteriën worden gedood door zichtbaar blauw licht. Dat is licht dat je kunt herkennen aan de blauwe kleur; dit is iets anders dan (wit) UV licht. De golflengte tussen 407 en 420 nanometer zorgt ervoor dat de pigmenten in het beschermende celmembraan van bacteriën worden aangetast door de zogenoemde ‘oxygen singlets’. Het resultaat is dat het celmembraan zelf wordt afgebroken, waardoor de bacterie sterft.

Bij onderzoek in een petrischaaltje is gebleken dat drie toepassingen van blauw licht 99,99% van de bacteriën doodt. In de huid gaat dit echter minder snel, omdat het blauwe licht niet ver genoeg in de porie kan doordringen om diepe cystes te behandelen. Toch zien de meeste acnepatiënten die dagelijks blauw licht toepassen een enorme verbetering in de huid, vaak al binnen een dag. Immers, het doden van bacteriën stopt de ontsteking. In medische termen: het immuunsysteem stopt met het produceren van chemische stoffen om de bacterie te doden, want de meeste bacteriën zijn inmiddels gedood door het blauwe licht.