top of page

VEILIG EN MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

 

Ons apparaat heeft een zeer complexe technologie maar voor u als consument maken we het eenvoudig. SmoothSkin Gold heeft een uniek detect en afstem -functie voor een gepersonaliseerde behandeling. Door middel van het gepatenteerde systeem  (Glide en Stamp) geeft het systeem u een  dubbele behandeling zonder daarvoor gel te hoeven gebruiken. Momenteel wordt onze Smoothskin Gold al in heel veel beautysalons gebruikt omdat het zulke snelle en goede resultaten bied. Al deze eigenschappen in combinatie met het prachtig vormgegeven ergonomisch design geven u de beste IPL ontharing die er mogelijk is.

Snel en krachtig

 

SmoothSkin Gold is het snelste en meest krachtige IPL ontharings- apparaat voor thuis. Op het gebied van thuisgebruik hebben we geen concurrentie. De Smoothskin Gold doet wat hij zegt. U kunt ongewenste haren in slechts 10 tot 20 minuten behandelen, waardoor de behandelingen snel en eenvoudig zijn. Smoothskin is ook de snelste wat betreft het flitsen. De tijd tussen elke flits is minder dan 1 seconde zodat u grote gebieden snel kunt behandelen.

HOME         WAT IS IPL?        WERKT SMOOTHSKIN?         EIGENSCHAPPEN          SMOOTHSKIN MEN      VRAGEN 

 

 

 

 

 

 

EIGENSCHAPPEN

'DETECT EN AFSTEM FUNCTIE

 

Een deel van de unieke schoonheids ervaring met SmoothSkin Gold is de functie 'Detect en Afstem'. Deze functie wil zeggen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de keuze van huidskleur. De Smoothskin detecteert dat automatisch voor u. Het is heel eenvoudig te zien aan weerszijden van het apparaat. Het IPL apparaat detecteert 60x per seconde welke huidtype u heeft, dit is voor u een veilig gevoel. Ieder deel van de huid heeft eigenlijk een andere instelling nodig. U ziet deze functie op geen één ander thuis IPL apparaat. Ook dat maakt de Smoothskin gold uniek!

Voor gebruik op het lichaam en gezicht

 

SmoothSkin Gold kan ook worden gebruikt om ongewenste haartjes te verwijderen op het gezicht. Over het algemeen is het gezicht veel meer blootgesteld aan de zon. De Detect en Set -functie betekent dat u veilig uw gezicht kunt behandelen. De "Detect en Set" functie selecteert automatisch telkens de meest accurate energie-instelling. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over gebieden die blootgesteld zijn aan de zon, omdat de Smoothskin het energie-niveau op uw huidskleur zelf aanpast.

INCLUSIEF 120.000 FLITSEN 

 

SmoothSkin Gold kan 120.000 flitsen aan. Wij bevelen aan om gedurende 12 weken, één keer per week een behandeling uit te voeren. Daarna hoeft u slechts één keer per maand een onderhoudsbehandeling te nemen om de mooie haarvrije huid te behouden. U heeft meer dan genoeg flitsen om het hele lichaam en het gezicht voor maximaal 8 jaar te behandelen.

GLIDE EN STAMP MODES BEHANDELING

 

SmoothSkin Gold heeft twee behandelings modes waardoor het ideaal is voor kleine en grote gebieden. Glide-modus wordt geadviseerd voor grote te behandelen gebieden, zoals de benen, waar u de activeringsknop ingedrukt houdt en voortdurend langs je huid glijd tussen elke flits. Stamp modus wordt aanbevolen voor kleinere gevoelige gebieden, zoals de bikinilijn. Wanneer u de Smoothskin op de huid plaatst, geeft het een maximale precisie.

Hierdoor heeft u de beste resultaten.

TEDERE MODE

 

De knop Gentle Mode (tedere mode) gebruikt u bij de gevoelige huid. De Smoothskin zal op deze stand minder intensief flitsen. U kunt direct zien aan de zijkant van de Smoothskin dat het energielevel een stuk minder is geworden. Deze knop kan eenvoudig worden uitgeschakeld en het toestel keert terug naar de standaard energie-instellingen.

Continu een mooie en haarvrije huid

bottom of page