top of page

 

DÉPOSITAIRE WEBSHOP

 

Holland Beauty Company  biedt haar dépositaires de mogelijkheid om altijd en overal bestellingen door te geven door middel van onze webshop. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week online bereikbaar!

WEBSHOP VOOR PROFESSIONALS

 

Als dépositair van Holland Beauty Company kunt u met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op onze webshop. U kunt hier niet alleen uw bestelling plaatsen, maar u vindt hier ook achtergrondinformatie over producten, marketingondersteuning en actuele promoties. Om naar de webshop te gaan klikt u onderaan deze pagina op het merk waarvoor u een bestelling wilt plaatsen.

Bent u nog geen dépositair van Holland Beauty Company? Neem dan contact met ons op: bel of stuur een e-mail.

Meld u aan voor screening. 

Bent u consument en heeft u interesse in producten van één van onze merken? Wij verwijzen u dan graag door naar een verkooppunt bij u in de buurt.

 

 

PLAATS UW BESTELLING VOOR:

 

MEDIA

 

Op zoek naar alle hoge resolutie foto's van Holland Beauty Company? Meld je aan voor de unieke inlogcode. Vul de aanvraagformulier in en u krijgt de code z.s.m. toegestuurd.

JOBS

 

Wij zijn altijd op zoek naar freelancers die voor onze merken willen werken. Zoek jij een uitdaging om als freelancer binnen ons bedrijf? Klik dan hieronder op de button.

bottom of page