top of page
HOME              ROOD LICHT            GEEL LICHT           GROEN LICHT         BLAUW LICHT          SERUMS & SKINCARE           CONCEPT 

Beautybar® is een walk-in systeem waarbij de consument een behandeling ondergaat, Beautybar® is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid. Nadat de huid is bloot gesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van onze speciaal geselecteerde unieke serums van Beautybar de huid binnen. Deze combinatie van serums met de unieke led technologie is zelfs net zo effectief als een meso-lift. Het resultaat is een ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid. Donkere kringen zijn minder zichtbaar en de huid straalt. Beautybar is tevens zeer geschikt als ondersteuning van een botox en/of filler behandeling waardoor er kleine littekens zijn ontstaan.

LED (Light Emitting Diode) lichttechnologie geeft bepaalde golflengten van licht die gebruikt kunnen worden om het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Het is ook beschreven als foto-dynamische therapie (of PDT). LED therapie is niet geheel nieuw. Meer dan 100 jaar geleden ontving een Deense arts (dr. Neils Finsen) een Nobelprijs voor de demonstratie van hoe verschillende golflengten van licht gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld tuberculose te behandelen. NASA heeft jarenlang LED-technologie in de ruimte gebruikt om wondgenezing en weefselgroei te bevorderen. Er is meer dan 40 jaar onderzoek geweest waaruit blijkt hoe LED-licht zeer gunstig is voor de huid.

NASA-studies hebben vastgesteld dat rode en gele lichttherapie de groei van gezonde huidcellen met 150-200 procent versnelt, waardoor de verschijning en de gezondheid van de behandelde zones snel worden verbeterd. * NASA Light-Emitting Diode Technology, meer informatie zie onderstaand via de Nasa sites:

 

https://www.nasa.gov/home/hqnews/2003/nov/HQ_03366_clinical_trials.html

https://www.nasa.gov/vision/earth/technologies/led_treatment.htm

bottom of page