Don't mess

with me

SKULLSHAVER

Nauwgezet scheer systeem: Het is uitgerust met baanbrekende snijtechniek die precisie biedt tijdens het verwijderen van de haartjes.

Handgreep: Het handvat van het scheerapparaat heeft een horizontale vormgeving in plaats van de typische verticale. Het handvat past perfect in de hand, waardoor u een stevige grip heeft tijdens het scheren.

Flexibel koppen: De flexibele scheerkoppen zijn bevestigd aan de bovenzijde van de horizontale handgreep waarbij alle contouren van de hoofdhuid worden meegenomen. Ook kunt u scheren in elke gewenste richting zonder schade aan uw huid.

De Skull shaver Bald Eagle is het eerste scheerapparaat speciaal voor de man met een kaal hoofd. Daarnaast kan uiteraard elke man genieten van dit gemakkelijke scheersysteem.

Het ontwerp van de handgreep is superieur. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun kale hoofd hiermee scheren. Vanwege de flexibele scheerkoppen en het ergonomisch design zijn de contouren van het hoofd totaal geen probleem. Tevens kan het worden gebruikt voor het scheren van andere lichaamsdelen zoals het gezicht en benen enz. Bald Eagle Shaver heeft een aantal opvallende kenmerken en dat maakt het het meest interessante scheerapparaat op de markt voor mannen tegen een betaalbare prijs!

Eenvoudig te reinigen: De buitenste messen zijn vrij gemakkelijk te reinigen door middel van het snel spoel systeem, hoewel de middelste scheerkop handmatig kan worden gereinigd. Het kan namelijk eenvoudig losgemaakt worden van het apparaat.

Oplaadbare en draagbare:
Het scheerapparaat is oplaadbaar en heeft 4-8 uur nodig om volledig opgeladen te zijn. Hierna kunt u er 30 minuten snoerloos mee scheren, dus voldoende voor meerdere scheerbeurten voordat het weer opgeladen dient te worden. 

De beste eigenschappen zijn onder meer:

5 ronddraaiende scheerkoppen:

De scheerkop heeft vijf roterende, super dunne messen die het mogelijk maken om het hoofd super glad te scheren, zelfs zo glad dat het hetzelfde resultaat geeft als het scheren met een scheermes.

De Skullshaver Bald Eagle gemaakt voor iedereen.

SPECIAAL VOOR KALE MANNEN

Assortiment                                             Advies & informatie                                       Over HBC                                                 Contact 

 

Media                                       FAQ's                                     Contact 

 

 

Beauty is for everyone

Copyright © 2015 Holland Beauty Company.  Alle rechten voorbehouden.

T. 0768871157   |  Outside NL +31768871157

E. info@hollandbeautycompany.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KvK 63493276

BTW NL855259590B01

IBAN NL34RABO0304544523

Beiaard 1, 4876 CA Etten-leur 

The Netherlands