top of page

BABY QUASAR ONGELOOFLIJKE RESULTATEN.

We zijn zo zeker van de kwaliteit en resultaat dat onze baby Quasar PLUS een 90-dagen niet goed geld-terug garantie geven.Probeer het vandaag nog en ontdek de thuis medische resultaten die alleen Quasar kan bieden, of we geven uw geld terug.

 

Baby Quasar PLUS is ontworpen voor moeiteloze behandeling van verarmd collageen en elastine verzwakt rond de ogen , wenkbrauwen en mond , en overal tussenin. Is het klein? Ja, machtig? Je kunt het een kus van de godin van de schoonheid noemen. De hoeveelheid van het uitgestraalde licht van de Baby Quasar PLUS biedt de  hoogste bundel licht , drie tot vier keer sterker dan een van onze concurrenten . Meer vermogen betekent een betere penetratie. Het zou jaren duren om de achterstand in te halen met ndere producten of andere oplossingen die je zou kunnen  bereiken met Baby Quasar PLUS. We geven de Baby Quasar Plus een levenslange garantie. Wij weten zeker dat u het de beste anti -aginging tool vind voor het weg effenen van fijne lijntjes en rimpels voor thuisgebruik.

VERWEN JE GEZICHT MET DE BABY QUASAR PLUS
Deze kleingewicht  ichttherapie helpt snel en efficient de fijne lijntjes en rimpels weg te halen. zeer klein en draagbaar de baby Quasar PLUS zet de spa in de palm van je hand . The Baby Quasar PLUS is een door de FDA goedgekeurde Klasse II medisch hulpmiddel . Geniet van een pijnloze , ontspannende behandeling terwijl u naar de tv kijkt of achter de laptop zit. Uw huid gaat er sralend uitzien als nooit tevoren. Fijne lijntjes zijn weg en maken plaats voor een strakke jeugdige uitraling. Door de behandeling stimuleerd het extra Collageen en elastine aanmaak waardoor de huid een volledige facelift krijgt. 
Kleine kop

BABY QUASAR PLUS FEITEN

4x Krachtiger dan onze concurrentie.

 

Inclusief rood, amber, en infrarode golflengten

Hoge kwaliteit geanodiseerd aluminium

 

dermatologen aanbevolen

Levenslange "Zonder vragen " garantie 90 - dagen niet goed geld terug garantie

 

Wat is inbegrepen ?

Baby Quasar PLUS reistasje 

Beschermende lensdop Handleiding

Levenslange garantie

ongelimiteerde TEL Support

NASA studies hebben aangetoond dat rood en infrarood licht therapie de groei versnelt van gezonde huidcellen met  150-200%, waardoor er snel verbetering optreed van het uiterlijk en de gezondheid van de behandelde gebieden zoals bijvoorbeeld het voorhoofd en kraaiepootjes bij de ogen. Rood licht behandeling is volkomen veilig en heeft geen gemelde bijwerkingen. * NASA Light - Emitting Diode Technology brengt verlichting in alle klinische studies. Wil je rimpelloos en een jeugdigere uitstraling hebben? Ons antwoord hierop is Baby Quasar.

Vogue, New York Times, The Doctors, New Beauty

bottom of page