B-Kettner          Visoclean         VisoVibe        VisoRelax         VisoRenew      

* Brigitte Kettner

Brigitte werd instructeur bij de Scuola Estetica Moderna in Milaan en werd later hoofd van Modena tak van deze school. Na een onderzoek in een tropisch ziekte laboratorium, keerde ze terug naar haar geboorteland Luxemburg om daar een schoonheidssalon op te zetten genaamd de "Beauty Farm". Terwijl ze cosmetica uit gevestigde merken kocht, voelde dat ze niet in staat was om bevredigende resultaten te bereiken, met name bij problematische huidtypes. Ze wilde zich meer richten op de mens als geheel en op de oorzaken van de huidproblemen. Ze revolutioneerde huidverzorging door het ontwikkelen van een nieuwe methode voor het diagnosticeren van huidproblemen en paste haar kennis toe van bacteriologie om haar eerste productlijn te formuleren (Nog steeds populair in veel salons over de hele wereld) en de "Methode Brigitte Kettner" was geboren. Brigitte is nog steeds een kernlid van B.Kettner's R & D team en er gaat niets in productie zonder haar definitieve goedkeuring. Dit is ook het geval bij de serie beautytools van B.Kettner welke door een zeer befaamd R&D team in samenwerking met Brigitte Kettner zijn ontwikkeld. 

Wie is B.Kettner

B.Kettner staat voor Brigitte Kettner. Brigitte is bioloog en een schoonheidsspecialiste in hart en nieren. Tijdens  haar studie biologie in Bologna Italië richtte ze zich op de bacteriologie en dermatologie.

Hierdoor is B-Kettner niet voor niets een vooraanstaand merk als het gaat om product- ontwikkeling en innovatie.

Assortiment                                             Advies & informatie                                       Over HBC                                                 Contact 

 

Media                                       FAQ's                                     Contact 

 

 

Beauty is for everyone

Copyright © 2015 Holland Beauty Company.  Alle rechten voorbehouden.

T. 0768871157   |  Outside NL +31768871157

E. info@hollandbeautycompany.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

KvK 63493276

BTW NL855259590B01

IBAN NL34RABO0304544523

Beiaard 1, 4876 CA Etten-leur 

The Netherlands