top of page

 

 

Wat zijn acné littekens?

 

 

Acne littekens zijn het resultaat van een ontsteking in de dermis veroorzaakt door acné. Acné littekens ontstaan doordat de beschadigde huid zichzelf probeert te genezen. Recent onderzoek heeft aangetoond dat microdermabrasie succesvol is bij het verminderen van sommige vormen van milde acne en acne littekens op het huidoppervlak. Let op! ontstekende of bacteriële acné kan het proces alleen maar verergeren dus daarvoor is de Riiviva niet geschikt.

home    |    acne

 

Verbeter jouw probleem

 

 

De meeste behandelingen voor acné littekens worden vaak  

gegeven met medicijnen en geven in de meeste gevallen  

minder bevredigende resultaten. Het idee van het gebruik 

van Microdermabrasie als nieuwe reconstructie van de huid

geeft een zeer grote verbetering bij milde acné en acné

littekens. 

.

 

 

 

 

 

Diamanten opzetstukken?

 

 

Het diamanten opzetstuk voor acné schuurt de

bovenste laag van de huid  (stratum corneum) en dode en 

losse huidcellen worden in het apparaat opgezogen in de 

filteropslag van de Riiviva. Een frissere en natuurlijke teint

van de huid is hiervan het resultaat 

.

 

 

 

 

 

Echte acné resultaten?

 

 

We zullen regelmatig voor en na foto's plaatsen van mensen die gebruik hebben gemaakt Riiviva Microdermabrasie. Deze foto is van een recente klinische test die we uitgevoerd hebben met een aantal mensen. We voerden een 5 minuten durende behandeling uit bij elke patiënt, 1x per week gedurende 6 weken. Dit zijn mensen die echt overmatige problemen hadden van acné. Na 6 weken zijn er foto's genomen en het resultaat mag er zijn. De foto's werden geplaatst op onze site zoals

de foto's ook waren, dus zonder gebruik van photoshop om het resultaat te verfraaien!

 

 

 

 

 

 

Acne Littekens Cremé 

 

 

Deze speciaal ontwikkelde formule is gemaakt om de huid te hydrateren en glad te maken, alsook om de littekens te verminderen. Het is Parabenenvrij en bevat Phyko AC en Licorice Root Extract. Met behulp van deze formule na uw behandelingen, zal de huid er beter uit gaan zien en dat voelt geweldig!

 

 

 

 

 

Microdermabrasie         Cellulite        Keratosis Pilaris         Acné         Striae        Shop        

Riiviva Microdermabrasie  voor  Acne

 

     Riiviva microderm is ontworpen als  dezelfde principes als professionele microdermabrasie systemen en levert professionele resultaten maar dan in thuis . Met vervangbare diamanten opzetstukken voor het gezicht en lichaam en 3 niveaus van zuigkracht ben ben je volledig in controle van uw behandeling . U zult niet teleurgesteld zijn. We hebben het mogelijk gemaakt om betaalbaar te genieten van dezelfde wekelijkse schoonheid en anti - aging behandelingen als beroemdheden.

 

Anchor 8
bottom of page